241. Mobilizált hadosztály

Üdvözlöm a felkelőket

Mint már az egész világ tudja, a Pánszláv Únió elnyomó rezsimje megszűnt. Véres háborúk és etnikai tisztogatások árán de végül kivívtuk a szabadságunkat. Viszont a harcok még nem értek véget. Az elnyomó diktátor még nem pusztult el. Ráadásul a UFON békefenntartói is felbukkantak, hogy a csúcscstechnikájukkal szétbombázzák a földjeinket. Így a következő célpontunk maga Szkoj városa. A Pánszláv únió legfőbb erődje és a régi főváros. Megszüntetjük az elnyomást és szabadok leszünk.

Alapvetően egy katonás játék lenne discordon játszva. A csavar az, hogy nem egy hanem egyszerre több parti venne részt a játékban párhuzamosan játszva, több mesélő által vezérelve (akik emellett még egymással is kommunikálnak). Így egy hiteles parancsnoki láncot és rajt alakítanának a játékosok akik együtt vonulnának Szkoj véres utcai harcaiba.
A rendszer egy enyhén módosított cp2020 (Nincs sci-fi holmi és van pár új skill. Illetve most készítem a szabályokat a fejlesztett járműves harcra ha szükség lenne rá.) A rendszer ismerete nem szükséges viszont a játék előtt meg kell beszélnünk egy időpontot, hogy elmagyarázhassam vagy legalább egy pdf-et át dobjak.
Mivel jelenleg csak én vagyok a projektben ezért vállalkozó szellemű mesélőket is keresek. Az időpont természetesen ennyi embernél nehezen egyeztethető így sokáig húzódhat a dolog ezért hirdetem meg ennyire félkész állapotban.

A világ nem titkoltan egy alternatív föld nagyoooon hasonló elrendezéssel és kultúrákkal. A konfliktus pedig egyazegyben a Dél szláv háború másolata és igyekszik is annak a hangulatát idézni néhány saját elemmel megspékelve.terkep

Platform: 
Egyéb
Mit keresel?: 
Játékos
Kalandmester
Státusz: 
Új játékhoz
Életkor: 
15-18
19-30
30-40
40 felett
Játékok
Nem listázott RPG: 
saját világ
Figyelem: 

Egyes elérhetőségek bejelentkezés után válnak láthatóvá.