cyberfantasy

3492-t írunk. A világ egyre lejjebb zuhan a saját magának ásott sírjába, a benne élők pedig vagy rádobnak egy lapát földet, vagy féregként várják a gödör alján, hogy felzabálhassák a dögöt, amit egykoron civilizációnak hívtunk.
A világ vezetőit bábként irányítják a megacégek, lassan felélve minden nyersanyagot a profit érdekében. Amíg pedig kígyó módjára hazdunak a trónusukról, a három kontinens földjeit háborúk szaggatják fel. Öntudatra ébredt gépek követelnek maguknak jogokat, elf ökoterroristák robbantanak gyárakat, orkok üvöltik a hadba hívó himnuszaikat és mágusok tesznek egyre elkeseredettebb lépéseket, hogy megtartsák a pozíciójukat a technológia világában.

Eközben az egyszerű földönfutók a felhőkarcolók árnyékából nézik ezt. Számukra mindez mintha nem is létezne. Már azok is örülnek akik egy garzonlakást megengedhetnek maguknak a tízmilliós megavárosok lüktető szívében. Vannak, akik egész életükben egy gyárban gürcölnek, vagy a föld alatt élnek soha nem látva a napot, vagy a két holdat. Nem csoda, hogy a monotonitásból a káosz és a törvénytelenség rántja ki őket. Az élet számukra az utcákon zajlik, ahol az emberek, törpék, orkok, elfek, druhasszok, pixik és a robotok keverednek. Mindenki igyekszik érvényesülni, betölteni az űrt a rövid és nyomorúságos életében, ahogy tudja. Itt pedig pedig van minden, szex, drogok, rock n' roll. Minden álmod teljesülhet ha van rá elég pénzed. Ha meg nincs akkor vedd el. Amíg nem ér utol egy zsaru, vagy egy riválisod golyója szabad vagy. Ez az utca törvénye. Neked pedig csak fel kell kapaszkodnod.

 

http://cyberfantasy.boards.net/

(Ez a világ nem Shadowrun, pusztán nagyon hasonló, ezért tageltem be)

 

Platform: 
Fórum
Mit keresel?: 
Játékos
Kalandmester
Életkor: 
10-14
15-18
19-30
30-40
40 felett
Játékok
Rpg - Egyéb: 
Shadowrun
Figyelem: 

Egyes elérhetőségek bejelentkezés után válnak láthatóvá.