Isekai Város Management RPG

Üdv az újdonságot keresőknek!

Egy ideje kísérletezem a címben szereplő témájú játékkal. A létrehozásának célja az volt, hogy egy mindennapokban is könnyen és gyorsan elérhető játékot hozzak létre, ahol a játékos/játékosok szabadon formálják és befolyásolják a döntéseikkel eleinte a falujukat, később a városuk, majd akár az egész világ alakulását.

Aki a címben szereplő Isekai szót ismeretlenül olvasná, ez az anime-k (/mangak, light novelek) irányából származik, ami nagy vonalakban annyit tesz, hogy egy adott világból valaki egy másikba kerül és ott próbál boldogulni. A set up szerint a mai modern korból kerülnek a játékosok egy mágiával átjárt középkori világba. Opció az emberek, a bestiák és a démonok oldalán kezdeni szólóban vagy párban akár.

A játék maga Facebookon, egy privát csoportban zajlik, ahol posztok formájában érkeznek a történések, melyekre reagálnak a játékosok és döntéseket hoznak, parancsokat osztanak. A világ sok felfedezni valót rejt, köztük a saját történet ívét és végtelen módon lehet mindenféle elképzelést megvalósítani. 

Ha felkeltette az érdeklődésed, dobj egy emailt és alkossunk együtt új világot! 

Platform: 
Egyéb
Mit keresel?: 
Játékos
Státusz: 
Új játékhoz
Játékok
Nem listázott RPG: 
Isekai Falu Management
Figyelem: 

Egyes elérhetőségek bejelentkezés után válnak láthatóvá.