Játékosok kerestetnek Budapesten

Elsődleges fülek

Helyszín

Budapest
Pest HU
Leírás: 

Üdv!

Kezdetben havi egy, aztán igény szerint maximum havi két alkalomra keresek 4-6 játékost. A megcélzott nap a szombat. Az alábbi játékok egyikét mesélném:

- Fallout d10

- Buffy the Vampire Slayer

- Káosz

- D&D 3.5 E6 rendszer szerint

Amit kínálok:

- Nem tápolós, karakterközpontú kalandokat tervezek mesélni, ahol persze sokat számít, hogy ki mihez ért, de a józan ész és a tervezés is komoly érték. Aki tehát félsárkány-félvámpír pixie paladinnal jönne, vagy a karakterének nem személyisége van, hanem statisztikái, az nem engem keres. Félreértés ne legyen: nem stolyteller játék lesz, és nem színjátszó-szakkört akarok indítani. De a rommá optimalizált klisséket tíz éve is untam.

- Sandbox lesz, nem szokásom taszigálni a játékosokat egy irányba, és a szerepjáték nem verseny, hogy minél gyorsabban végezzünk.

- Nem vagyok mindentudó, ergo, ha a "Menj te a picsába!" érvkészletét meghaladó javaslattal/megjegyzéssel állsz elő, akkor meggyőzhető vagyok arról, hogy nincs igazam.

 

Az elvárásaim, amikből nem tudok engedni:

- A játéküléseken való pontos, ápolt, józan megjelenés. Nem kiöltözni kell, én sem fogok, csak a tények ne mondjanak ellent annak az állításnak, hogy szoktál fürdeni. Borzasztó, hogy ezt külön ki kell emelni, de aki tudja, hogy nem fér bele az életébe (még)egy parti, vagy az neki a szerepjáték, hogy hatszáz email és húsz óra egyeztetés után benyögi, hogy mégsem jön, bocsi, az sírva könyörgök, ne jelentkezzen.

- Nem baj, ha elsőre az a benyomásom rólad, hogy egy baltás gyilkos és Hasfelmetsző Jack eltitkolt szerelemgyereke vagy, de a viselkedéseddel cáfolj rá erre.

- Az agresszív/elmeorvosok hatáskörébe tartozó viselkedést nem tolerálom. Ide sorolom azt is, ha valaki tudatos megfontolásból parti-inkompatibilis karaktert hoz, vagy "jajj de vicces" alapon ki akar baszni a többiekkel, ok nélkül.

- Lehetőség szerint a bemutatkozás után ne akarj megtéríteni/beszervezni MLM-hálózatba.

- Örülök, ha van politikai véleményed, szép dolog, ha valaki foglalkozik a közélettel, de ne ezzel nyissuk a beszélgetést.

 

Jelentkezni a megadott címen lehet, kezdőket is szívesen várok.

Játék
RPG-Fantasy: 
Káosz RPG
Dungeons and Dragons
RPG-Horror: 
Buffy the Vampire Slayer
Nem listázott RPG: 
Fallout d10
Életkori megkötés: 
15-18
19-30
30-40
40 felett
Státusz: 
Új játékhoz
Mit keres?: 
Játékos
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás