Hely

Komancs Kicsi Csapata

Elsődleges fülek

Leírás: 

Üdv Kalandor!

 

D&D5e Lost Mines of Phandelverhez keresek kifejezetten KEZDŐ játékosokat :)

Persze ha rutinosabb játékosok szeretnének jelentkezni az is megbeszélhető, csak előre szeretném vetíteni, hogy leginkább megtanulós játékokat szeretnék, tapasztalatot szerezni. Mindenkinek türelmesnek és megértőnek (kellene) lennie a csapatban (kezdő KM veszély!).

Nem nagyon szeretnék homebrew megoldásokat, nekem az nagyon macerásnak tűnik, meg nem is igazán érzem még mi az ami darálógép :)

Ha minden jól alakul szeretném a LMoP-t átvezetni Tyranny of Dragonsra majdan pedig Rise of Tiamat (de ez egy olyan hosszú dolog így elsőre, hogy éppen csak megfordult a fejemben, mert imádom azokat a kampányokat).

Asztali játékot szeretnék, havi egy alkalommal (nekem tuti nem megy több, elnézést), hét vége felé orientálódva péntek-szombat-vasárnap, ez az amiből sajnos nem tudok engedni, munka mellett momentán erre futja. Első körökben pár órás alkalmakat tervezek nem tudom mik a korlátaim mesélésben, és tapasztalatból tudom, ha a KM lefittyed oda a hangulat :) Pesten biztos találunk magunknak helyet.

Szerintem a többit nyugodtan egyeztethetjük privátban ha szimpinek találtál ebből a pár sorból :)

Kontakt alább, imitt amott,
Facebook, e-mail minden adott :)

Addig is jó szerencsét!
Komancs

Helyszín

Budapest
Pest HU
Játék
RPG-Fantasy: 
Dungeons and Dragons
Életkori megkötés: 
19-30
Státusz: 
Új játékhoz
Csapat jelenlegi létszáma: 
2
Mit keres?: 
Játékos
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás