Hely

Star Wars: Imperial Assault kampány

Elsődleges fülek

Leírás: 

Sziasztok!

Nem egészen szerepjáték, inkább Odalent-típusú dungeon crawler. Szóval Star Wars: Imperial Assault kampányhoz keresnék játékosokat. Megvan az alapjáték (és egy-két kiegészítő), és a baráti társaságból játsszuk is, de túl sűrűn nem tudunk összejönni, ezért szívesen elkezdenék egy kampányt az érdeklődőkkel.

A játékról: 4+1 fős játék (én vagyok a +1), fél-kooperatív, tehát a 4-fős csapat (a felkelők) áll szemben az ötödikkel (a Birodalommal). Laza sztori is van hozzá, a választott karakterek a kampány során fejlődnek majd. Dungeon Crawler-típusú játék, sokban hasonlít az Odalenthez (én még azzal nem játszottam, de több helyről olvastam, hogy az Imperial Assault kifinomultabb és jobb lett, mint az). A Star Wars-hangulat minden esetre garantált.

Röviden a játékról: https://www.youtube.com/watch?v=lFUkS6UvK3o
Hosszabban a játékról (how to play): https://www.youtube.com/watch?v=sCXZfZSDTvw

Elsősorban olyanok jelentkezését várom, akik viszonylag rugalmas szabadidővel rendelkeznek. A kampány 11 küldetésből (és potenciálisan 1-2 plusz küldetésből) áll, melyek egyenként 1-2 órásak. Előny, ha valaki játszott már ilyen típusú játékot, főleg Odalentet. Angol nyelvtudás kell hozzá. Egy kipróbálást szerintem mindenképpen megér.

A Gémklubban össze tudnánk ülni (400 Ft egy napra asztalt bérelni, azt én állom), ha délelőttől délutánig vagyunk, három-négy küldetés simán lemehet. Ha érdekel, küldj emailt, vagy vedd fel velem a kapcsolatot Facebookon.

Helyszín

Budapest
HU
Játék
RPG-Sci-fi: 
Star Wars
Nem listázott RPG: 
Star Wars: Imperial Assault
Státusz: 
Új játékhoz
Mit keres?: 
Játékos
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás