Szombati szerepjáték

Elsődleges fülek

Leírás: 

Üdv!

Játékosokat, vagy csapatot keresek szombati kikapcsolódáshoz. Havi maximum két, szombati alkalommal érek rá, hozzávetőlegesen déltől este nyolcig-kilencig. Szívem szerint nem mesélnék, de ha úgy alakul, hogy senki sem vállalja, meggyőzhető vagyok a dologról.

A matek-agyú tápolásra-gyakásra építő játék nem érdekel, sose telt örömöm abban, hogy tervezőasztal mellett létrehozott, amúgy totálisan életképtelen-hülye gyilkológéppel leverjek húsz goblint/bandatagot. De ezzel együtt nincsellenemre, ha egy rendszer komplexebb egy fél faéknél. Alapvetően inkább a sandbox-ot kedvelem, és van pár dolog, amiből nem tudok, vagy szeretnék engedni:

1: Örülnék neki, ha azok jelentkeznének, akik ráérnek játszani. Ez triviálisnak tűnhet, de rendszeressé vált, hogy olyan váratlan, előre nyilván nem kiszámítható események, mint a fél éve tudott gyermekáldás, vagy a másfél évvel korábban belengetett, azóta folyamatosan napirenden tartott és egyeztetett külföldi munka miatt egy-két alkalom után eltűnnek játékosok. Magyarul ha költözés várható, vagy fél éves lábadozással járó műtétsorozat elé néz valaki, kérem, ne rabolja az időmet. Legalább ilyen irritálóak azok, akiknek a szerepjáték afféle pót-pót-pót hobbi, és ha reggel esik az eső, inkább otthon maradnak.

2: A szombati nap jellemzően péntek után jön, de még vasárnap előtt. Ezt sajnos külön ki kell emelnem a korábbi tapasztalataim alapján. Hasonlóképpen, a havi egy-két alkalom az én szótáramban havi egy-két ténylegesen lezajlott játékülést takar, nem pedig azt, hogy horribilis levelezés mellett elmarad zsinórban hat alkalom.

3: Ennyi. Szeretnék összehozni preferáltan játékosként, vagy nagyon esetleg mesélőként egy ráérő csapatot, esetleg csatlakozni hasonló alakulathoz.

A megjelölt játékok értelemszerűen azok, amiket a legszívesebben játszanék, de minden ajánlat érdekel. A CP 2020 és a Shadowrun (lehetőleg 4 vagy 5, de mint írtam, meggyőzhető vagyok) állnak a dobogó élén.

Helyszín

Budapest
HU
Játék
RPG-Fantasy: 
Káosz RPG
Dungeons and Dragons
Warhammer Fantasy
RPG-Sci-fi: 
Cyberpunk 2020
RPG-Horror: 
Buffy the Vampire Slayer
RPG-Humor: 
Teenagers from Outer Space
Rpg - Egyéb: 
Shadowrun
Nem listázott RPG: 
Helvéczia
Mit keres?: 
Játékos
Kalandmester
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás