Hely

TRAP (Armageddon/Anachronistica)

Team race against puzzles

Mi is az a Trap? Egy játék, melyben 2-5 fős csapatok tehetik próbára találékonyságukat egy speciálisan kialakított helyiségben, ahol egymásra épülő feladatokat kell megoldani 60 percen belül. Adott egy szituáció, rengeteg megoldásra váró talány, limitalt idő, és persze maguk a játékosok. Ez a receptje egy felejthetetlen kalandnak a Trap-ben. Az egész koncepció abszolút élményközpontú, de ezen felül fejleszti a gondolkodást, a szociális illetve kommunikációs képességet is. Nem igényel semmilyen különleges felszerelést, és mindenkinek remek szórakozás életkortól függetlenül. Két helyszínen, öt különböző tematikájú és nehézségű pálya áll rendelkezésére leendő játékosainknak.


Armageddon

Világunkat borzasztó katasztrófa fenyegeti. Egy hatalmas aszteroida közelít a Föld felé, amely ha becsapódik, minden életet kipusztít bolygónkon.
A játékosoknak lehetőségük van megállítani ezt a katasztrófát. Beléphetnek egy rég elhagyatott bunkerbe, ahol egy földalatti szervezet pont egy ilyen helyzetre készülve elhelyezett egy titkos fegyvert. Ezzel a fegyverrel megállíthatják az aszteroidát és elháríthatják a pusztulást. A játékosok feladata felfedezni a bunkert, rájönni, mi is ez a fegyver és működésbe hozni, még mielőtt az aszteroida becsapódna.

Armageddon: LINK

Foglalás


 

Anachronistica (Hamarosan): LINK

 


 

trap.budapest(kukac)gmail.com

+36 (30) 709 1262 Mária utca
+36 (1) 793 53 16 Mária utca

Hely
Cím: 
Mária utca 19.
1085 Budapest , Pest
Pest HU
Kerület: 
VIII. Józsefváros
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36 (30) 709 1262
Szolgáltatások: 
Szabadulószoba
Nyitvatartás: 

Hétfő - Vasárnap : 9:30 - 22:30