Hely

TRAP (Piramis/Hős Lovagkor/Amazon)

Team race against puzzles

Mi is az a Trap? Egy játék, melyben 2-5 fős csapatok tehetik próbára találékonyságukat egy speciálisan kialakított helyiségben, ahol egymásra épülő feladatokat kell megoldani 60 percen belül. Adott egy szituáció, rengeteg megoldásra váró talány, limitalt idő, és persze maguk a játékosok. Ez a receptje egy felejthetetlen kalandnak a Trap-ben. Az egész koncepció abszolút élményközpontú, de ezen felül fejleszti a gondolkodást, a szociális illetve kommunikációs képességet is. Nem igényel semmilyen különleges felszerelést, és mindenkinek remek szórakozás életkortól függetlenül. Két helyszínen, öt különböző tematikájú és nehézségű pálya áll rendelkezésére leendő játékosainknak.


Amazon

Kalandos túrára indultok az AMAZONAS dzsungelbe, de egy szerencsetlenség folytán elvesztitek indián vezetőtöket, aki nélkül esélyetek sincs a túlélésre ebben a vadonban. Vagy mégis? Nem lesz egyszerű, de volt már akinek sikerült:) Haladó pálya, tapasztalat nélkül nem ajánlott.

Amazon: LINK

Foglalás


 

Piramis

Élt Egyiptomban egy fáraó, aki a Sólyom isten után magát is Hór-nak nevezte. Hór büszke volt éles elméjére és bizonyítandó ezt a világ előtt több ezer rabszolga élete árán huszonöt év alatt felépítette a Végzet Piramisát és kihívta a föld összes uralkodóját egy megmérettetésre, miszerint, „Aki kijut a piramisból mielőtt elérné az éhhalál, annak családja uralkodhat tovább egész Egyiptom felett.” Szerfi, a kereskedő fia tudomást szerzett a kihívásról és királynak öltözve elsőnek fogadta a fáraó a próbatételen. Szerfi három nap alatt kijutott a Végzet Piramisából, mire a fáraó éktelen haragjában csalónak nevezte és halálra ítélte őt. Ám Hór, a valódi Sólyom isten villámot küldött a haragtól tajtékzó fáraóra, örökké arcára sütve ezzel az öntelt düh szörnyű grimaszát, s halálában Anubis mérte rá azt a méltó, s örökké tartó büntetést, hogy végig kell néznie ahogy a föld minden táján emberek ezrei járják végig és oldják meg a Végzet Piramisának feladványait, de azt is kikötötte, hogy akiknek ez nem sikerül, azok a fáraó sorsára jutnak.
Elég bátor vagy-e fogadni a fáraó kihívását?

Piramis: LINK

Foglalás


Hős Lovagkor

Artúr udvarába egy keletről jött varázsló érkezett azzal az Isteni küldetéssel, hogy minden lovagnak próbára kell tennie eszének forgását, hogy bizonyosan méltón szolgálhassa Isten szent akaratát. A varázsló vak mesterek segítségével építette fel a próbatételek kazamatáit a vár alatt. Azon lovagok, akik teljesítik a rájuk váró próbatételeket, méltóak a kerek asztal lovagjaihoz, és Isteni áldásban részesülnek.
Te méltó vagy-e a lovagi címre?

Hős Lovagkor: LINK

Foglalás


 

trap.budapest(kukac)gmail.com

+36 (30) 739 7067 Paulay Ede utca

Hely
Cím: 
Paulay Ede utca 20.
1061 Budapest , Pest
Pest HU
Kerület: 
VI. Terézváros
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36 (30) 739 7067
Szolgáltatások: 
Szabadulószoba
Nyitvatartás: 

Hétfő - Vasárnap : 9:30 - 22:30