Adatvédelmi nyilatkozat

Általános tájékoztatás

A http://szerepjatekosok.hu weboldalt (a továbbiakban: weboldal) a magánszemély (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

A jelen Weboldal célja, hogy a Felhasználók létrehozhassanak, illetve kereshessenek játékos csapatokat.

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi Felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. Amennyiben a Weboldal látogatója a jelen rendelkezésekkel részben vagy egészben nem ért egyet, úgy jogosult a Weboldal látogatásától tartózkodni.

Felelősségvállalás

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalon található információk alapján tett lépések eredményeiért. A Szolgáltató különösképpen nem vállal felelősséget a Weboldalon található információ felhasználásából vagy annak alapján felmerülő semmilyen kárért. A jelen Weboldal használatával járó kockázat kizárólag az oldalt látogató felhasználó felelőssége.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a Weboldal használóinak előzetes értesítése nélkül bármikor eltávolítsa a Weboldalon megjelenő információk és adatok tartalmát, vagy a Felhasználót.

A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok, csoportok megjelenésének időpontja megtalálható. Elolvasás előtt minden esetben ellenőrizze a dátumot, ugyanis előfordulhat, hogy már nem aktuális.  A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek.  Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott döntésekből eredő károkért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Weboldalon megjelenő, harmadik fél által elhelyezett információkért és reklámokért.

 

A weboldal elérése

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Szolgáltató kifejezetten kizárja.

Kapcsolódó honlapok

A Szolgáltató weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a Szolgáltató weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat a Szolgáltató valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez Szolgáltató weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Adatvédelem – a személyes adatok gyűjtése és használata

A Szolgáltató csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg. A weboldalon lehetőség van a cikkekhez hozzászólni, csoportokat létrehozni, amely önkéntesen – a személyes adatok megadásával – történhet, de ezen adatok megadása nem kötelező. Személyes adatai a Szolgáltató adatbázisába kerülnek.

A felhasználó önkéntesen megadott személyes adatait, a Szolgáltató nem használja fel, nem adja ki harmadik félnek, illetve nem vállal felelősséget azoknak a valódiságáért. Az adatok és elérhetőségek megadása a Felhasználók közötti kapcsolatfelvételt szolgálja, de az ezekből származó kárért vagy kellemetlenségért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.