S.T.A.L.K.E.R. - Genesys

Ahoy!

Mivel saját társaságból csak limitált érdeklődés volt a dologra, így outsource-olom a játékosokat a most indítani kívánt S.T.A.L.K.E.R. - Genesys kampányomba. Íme az adatok:

Setting - S.T.A.L.K.E.R. univerzum főleg a játékok alapján, térkép konkrétan az Anomaly modból van lekoppintva, amiben benne van az összes játszható, és egy rakás kivágott terület is.

Rendszer - Genesys, azon belül is az általam írt S.T.A.L.K.E.R. port, hogy hangulatosabb legyen (angolul van, szóval nem árt ha a nyelvet érted).

Helyszín - Online, beszéd discordon keresztül (normális mikrofon ajánlott), játék maga rpgsessions.com-on, de valószínű fel kell menni majd roll20-ra is ha csata közben nem világos mi merre hány méter, és kell konkrét térkép.

Idő - Havonta egyszeri 3-5 órás üléssel, megbeszélés szerint péntek délután/ este, vagy vasárnap bármikor.

Hangvétel - Nem túl komoly. Szórakozni jövök én is, nem színházba drámát írni. A S.T.A.L.K.E.R. atmoszférát ettől függetlenül megpróbálom hozni.

Játék - Kordonban kezdetek, rögtön a Zónába érkezésetek után, mint szabadúszó stalkerek (sunnyogók?), frakcióba csatlakozás majd a bevezető küldik után.

Jobbára küldetésorientáltra tervezem a dolgot, setting nem nagyon hajaz a szociális megoldásokra, úgyhogy hozzatok fegyvert :D . Persze lesznek (valamelyest) túlélő elemek is, de nem azokon lesz a hangsúly, hanem a vidjából is ismert "menny oda, csináld ezt, tojd tele a gatyád útközben" játékmenet.

Akit érdekel, az keressen meg discordon Zolanius#6998 alatt.
A szükséges infókat(szabálykönyvek, linkek, stb.) majd küldöm privátban.

Köszönöm hogy elolvastad!

Platform: 
Discord
Mit keresel?: 
Játékos
Státusz: 
Új játékhoz
Játékok
Nem listázott RPG: 
Genesys (saját S.T.A.L.K.E.R. port)
Figyelem: 

Egyes elérhetőségek bejelentkezés után válnak láthatóvá.