Hely

Älagaesia hóditói

Elsődleges fülek

Leírás: 

Üdvözlök mindenkit aki ide tévedt.
A fontos dolgokról rövide:
Kezdés: 2017 Tavasz vége - Nyár eleje 
Hossz: A kaland minimum 11 alkalmat igényel (töbször mesélt, javított, 100% általam írt kaland) alkalmanként 8 órával számolva. A játék unalmaska 1. szintről indul és általában 12.-13. szinten ér véget.
Rendszeresség és időpont: Megbeszéljük, de havi/kéthavi 1 alkalom, ami péntek-szombat-vasárnapra eshet. 11 alkalomból jól látszik, minimum egy éven át tart a kaland.
Helyszín: Budapest , egy közeli kisfaluban lakok, senkitől nem várom el hogy eljusson ide, eddig minig én utaztam be pestre. Az alkalmak eddig 90% ban valamelyik játékos lakásán voltak megtartva. Ha ez nem megoldható, akkor általuk ismert alkalmas helyen. Játszottam már szellős padlástól kezdve lakókocsin át mindenben. Sajnos én nem tudok helyet biztosítani semilyen formában.
Játékos szám:  Nem szeretek annyira 1 embernek mesélni és a kaland is 2-3 játékos támogat. Maximum 4 játékos befogadására vagyok képes (egy játékost hozok én pluszba).
Számomra az a legjobb, ha egy baráti csoport találna meg akik mesélőt keresnek maguknak.
Elvárások: Nem nevezem magam a szabályok mesterének, de a DnD 3.5 szerint játszva, szabály tisztelő játékot szeretem. Nem kell senkinek kivülről tudni a könyveket, segítek, egyetlen amit nem birok elviselni, ha a játékos szétszort és nem képes a saját karakterlapját rendessen vezetni, teherbírást számontartani, varázskönyvét ápolni...

Amit cserébe én adok: Történetemet közel öt éve csiszolom, sok csoport kezdett már neki és volt ki a végére is ért. Összeszedetséget, jól felkészültséget és egy tág, lehetőségekben gazdag világot tudok igérni. Történetünk egy Félszigeten játszódik, mit az emberek ~130 évvel ezelött kolonizáltak. Azóta kiépült a királyság és virágoznak a falvak városok. A történetben kiemelt szerepe van a kolonizálásból adódó faji elentétnek, több mágikus csoport veszélyes ténykedésének és a papok sem fognak unatkozni mivel az istenségekkel is akad némi probléma. Összeségében elmondható, én a világot és a kereted adom, hogy ti itt mit tesztek rajtatok mullik, de mindennek van következménye. Hátrányom ami ellen nem igen tudok tenni, hogy nagyon szeretem a zárt tereket főleg az eseményekkel gazdagon megpakolt útvesztőket. Ha irtózol a hosszú bolyongástol, mikor ajtót-ajtó termet-terem és csapdát-csapda követ, nem biztos hogy minden jelenetet élvezni fogsz. Persze, bőven van lehetőség szabadban is lenni, de ezt fontosnak tartottam megemlíteni.
Különlegességek: Sajnos a történet és világ adotságai miatt Druida kaszt és Elf - Fél-elf nem játszható. Törp és Gnóm csak megbeszélés után. A faji ellentétek ostora az Ork és fél-ork fajon csattan, úgyhogy ez sem szerencsés. Ezek a döntések indokoltak, amit támogatok Ember, Félszerzet. A játék nagyobb szinten, a varázslás terén picit eltér a szabálykönyvtől. Félreértés ne legyen, a varázslatok ugyan úgy müködnek, csupán van még mellete egy kis bonusz, ez gondot még sosem okozott.
Hátulütő: Már irtam, de a világ alapossan megalkotott, a legtöbb karakter megtalálja életcélját és ki tud bontakozni, viszotn azok, akik nagyon bonyolult előtörténettel érkeznek, esetleg lidércé, vámpirrá szeretnének válni azok számára ezt nem tudom garantálni.

Jelentkezés: Totjoz13@gmail.com címen biztossan kapsz választ, vagy használd az egyéb elérhetőségeket, de FB jelöléseket gyakran nem fogadom el ha nem ismerem az illetőt.

 

Helyszín

Budapest
Pest HU
Játék
RPG-Fantasy: 
Dungeons and Dragons
Életkori megkötés: 
19-30
30-40
Státusz: 
Új játékhoz
Csapat jelenlegi létszáma: 
1
Mit keres?: 
Játékos
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás