Hely

Csongrád Megyei Viharsarok Szerepjátékos Klub

Elsődleges fülek

Leírás: 

Üdvözlünk minden erre látogatót. Néhány szó a csoportról és a szerepjátékról:

Ha szereted a társasjátékokat, de van egy kis hiányérzeted, szeretnéd magad kipróbálni egy fantáziavilágban, esetleg az űrbe vágysz, vagy a robotok által uralt jövőbe, netán a vérfarkasok és vámpírok háborújába szeretnél belecsöppenni, akkor jó helyen jársz!

A szerepjátékok világában szabadjára engedheted a fantáziád és megalkothatod a saját karaktered, amely az elf íjásztól kezdve a gonosz Sith lovagig lehet bármi, ez csak rajtad áll. A játékban társasjátékoktól megszokott módon kockadobásokkal döntünk el helyzeteket, csak egy sokkal szabadabb módon. A világ reagál a cselekedeteidre, amelyeknek csak a képzeleted szab határt.
Van egy mesélő, aki a világot és a szituációkat találja ki és festi a játék vásznára.

Ha kedvet kaptál vagy már öreg motoros vagy a szerepjátékok világában és szeretnél játszani, akkor itt a csoportban események formájában tudsz jelentkezni játékülésekre, amelyek előre meg lesznek hirdetve időponttal és az aktuális játék témájával. A csoport ülések helyszíne Csongrád megyei központú lesz, az események alkalmával az aktuális helyszín is közzé lesz téve, de Makó-Szeged környéki játékülések lesznek mindenképpen.

Helyszín

Szeged
Csongrad HU
Játék
Nem listázott RPG: 
MInden Ami szerepjáték
Életkori megkötés: 
10-14
15-18
19-30
30-40
40 felett
Státusz: 
Be lehet csatlakozni meglévő játékba
Mit keres?: 
Játékos
Kalandmester
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás