Hely

Dungeons & Dasein

Elsődleges fülek

Leírás: 

Üdvözletem bátor kalandorok!

Fárasztó a munka a földeken, a városi őrség tagjának lenni nem olyan hősies. Ha egy kis változásra vágysz, és úgy érzed elég bátor, erős vagy okos vagy gyere és csatlakozz a Lopott Kardok Kompániájához. Hogy mit ajánlunk, aranyat és kincseket, annyit hogy azt még egy sárkány is megirigyelné, hírnevet és legendás tetteket, amikkel senki más nem kérkedhet. Persze mind ez nem fog csak úgy magától jönni ezért majd mind meg kell küzdened, és amíg sorainkhoz tartozol garantáltan nem lesz egy unalmas léhasággal töltött perced se.

 Gyere és csatlakkoz minél előbb!                                                        Ez a hirdetés a királyi                                                                                                                   korona támogatásából                                                                                                                          jöhetett létre.

 

De hogy komolyabbra fordítva a szót:

Július elején indítanék egy hosszabb heti rendszerességgel játszható életút tematikájú sandbox campaignit.

Kezdő szerepjátékosokat nagyon szívesen várok.

A játék inkább a világgal és egymással való közös történetalkotást célozza meg (nem egy hack & slash, dungeon crawl). Szeretném, ha mindenki jól érezni magát az asztalnál, és nem azon küszködnénk, hogy ki ismeri jobban a szabályokat vagy ki szerez több expt. Fontosnak tartom hogy jól kooperáljunk mind a in game és out game is és a hajlandóságot a szerepek felöltésére

A party létszáma 4-5 fő

A játék 5.0 ás rendszerét használnánk és milestone szerűen szinteződnénk 

És inkább angolul terminus használattal

A karaktereket szeretném közösen megbeszélni a játékosokkal, azokat szépen bele építeni a világba és ellátni alapismeretekkel. 

Ha megtetszet vagy ismersz olyat akinek tetszene írjatok bátran e-mailben vagy facebookon

Helyszín

Budapest
Pest HU
Játék
RPG-Fantasy: 
Dungeons and Dragons
Életkori megkötés: 
15-18
19-30
Státusz: 
Új játékhoz
Csapat jelenlegi létszáma: 
5
Mit keres?: 
Játékos
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás