Hely

In Ludo Veritas Szerepjátékos és Társasjátékos Ifjúsági Klub

Elsődleges fülek

Leírás: 

Sziasztok!

Komárom-Esztergom megyei társasjátékosokat és szerepjátékosokat keresek!
Szerevezés alatt van az In Ludo Veritas Szerepjátékos és Társasjátékos Ifjúsági Klub, amely remek lehetőséget biztosítana a megyénkben tartózkodó játékosoknak arra, hogy új embereket ismerjenek meg vagy új játékokat próbáljanak ki!

A helyszín Kecskéden a Kecskédi Művelődési Ház lenne, amely centralitása miatt könnyen elérhető tömegközlekedéssel is, mivel a buszmegállótól kevesebb mint 1 perc sétára van. Kecskédet könnyű elérni Oroszlányról, Tatabányáról, Tatáról, Környéről és még sok kisebb és nagyobb településről a környéken.

A klub kapui nyitva állnak bármilyen korosztályú emberek számára, akiknek kedvük van kipróbálni a társasjátékokat vagy pedig az asztali szerepjátékokat és van kedvük új emberekkel megismerkedni.

A klubban való részvétel teljesen ingyenes! Az egyetlen „tagsági díj” az az, hogy hozni kéne társasjátékokat azokra az alkalmakra, amikor játszanánk vele, mivel a helyszínen nincsenek és én is csak a sajátjaimat tudom biztosítani. Ezen túl a klub célja a jó szórakozás és a hasonló érdeklődési körű emberekkel való ismerkedés!

A játék-alkalmak hetente egyszer lennének megtartva, amely minden héten ugyan abban az időpontban lenne! Elsősorba kora délutáni kezdésre gondoltam (14.00 vagy 15.00) és öt óra hosszúságú alkalmakra! Az időpontot akkor egyeztetem a helyszín biztosítóival, ha kialakul egy társaság, és megbeszéljük, hogy mikor lenne jó nektek! Fontos, hogy nem kötelező minden alkalmon ott lenni! A lényeg, hogy egyszer jöjjetek el, és nézzétek meg, hogy tetszik-e.

A helyszínen található egy bisztró, ahol saját költségre lehet fogyasztani ételeket és italokat. Egyértelműen 18 éves kor felett minden személy saját felelősségére fogyaszthat alkoholt is.

Az üzenet végén láthattok majd egy Facebook linket: ez a klub facebook-csoportja. Ez a csoport privát, és jelentkezés szükséges: ez csak a troll-ok és hasonlók kiszűrésére van. Ebben lehet beszélgetni arról, hogy ki szeretne jönni, mit szeretnétek játszani és hasonlók.  Ezen túl ide fogok mindenféle közleményt írni a klub fejlődésével kapcsolatban.

Téged keresünk, ha:

  • van kedved társasjátékozni vagy asztali szerepjátékozni, de nincs kivel.
  • van már társasjátékos vagy szerepjátékos csapatotok, de nem tudtok hol játszani.
  • van kedved hasonló érdeklődési körű emberekkel megismerkedni.
  • van kedved új játékokat kipróbálni.
  • olyan távolságra laksz Kecskédtől, hogy kényelmesen tudnál utazni.

Az In Ludo Veritas Szerepjátékos és Társasjátékos Ifjúsági Klub egyetlen célja a nyugodt körülmények közötti szórakozás! Várunk mindenkit szeretettel! Kérdésekkel nyugodtan kereshettek e-mail-ben vagy pedig a facebook-csoportban!

Jó kalandozást!
Váradi Bence (effer_)
e-mail: varadi.ence@gmail.com
Facebook-csoport: https://www.facebook.com/groups/978315129552847/

Helyszín

Kecskéd
Komarom-Esztergom HU
Életkori megkötés: 
15-18
19-30
Mit keres?: 
Játékos
Kalandmester
Elérhetőségek: 

A csoport elérhetőségeinek megtekintéséhez be kell jelentkezni.

Csatlakozás